Assenrade
Logo Logo
18 augustus '16

Natuurrijke speelruimte

De speelruimte bestaat uit een aantal onderdelen die uitnodigen om te spelen en te ontspannen. Het ontwerp heeft een groene kathedraal, een houten huis en een stenen huis. Een uitgebreide toelichting op het ontwerp en afbeeldingen zijn te vinden op de website van gemeente Hattem

Het plan

Inmiddels is er een ontwerp voor de driehoek tussen de straten Hanze en Stralsund in Hattem. Dit ontwerp is in april gepresenteerd aan de bewoners van Assenrade. Het actuele plan kun je ook bekijken op www.hattem.nl. Zij willen graag het groen en de speelelementen samen met omwonenden aanleggen en onderhouden. Het lijkt erop dat de prachtige speeltuin aangelegd wordt in het najaar van 2016.

Doe jij mee?

Wil jij graag helpen met de aanleg of het onderhoud? Op dit formulier kun je aangeven waar je mee wilt helpen. Je kunt zelf kiezen aan welk onderdeel je een bijdrage wilt leveren.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.