Nieuw aanbod in Hattem Assenrade

Wil jij thuiskomen in Assenrade, maar heb je nog geen passende woning in het huidige aanbod gevonden? Dan hebben wij goed nieuws, want de allerlaatste fase komt eraan! Fase 4 is de allerlaatste fase met 4 prachtige 2 onder 1 kap woningen. Maak nu alvast kennis met de woningen.

Hattem Assenrade fase 4

Maak kennis met de laatse fase in Assenrade | Fase 4

In het derde kwartaal van 2018 gaat de laatste fase van Assenrade "fase 4" in verkoop. In fase 4 komen 4 2 onder 1 kap woningen met prachtig uitzicht over de landerijen. Fase 4 ademt een bijzondere sfeer. Dat komt niet alleen door dat dit de laatste fase is, maar is perfect voor mensen die vrij, prettig en comfortabel willen wonen. Het ligt prachtig tussen stad en natuur. Frisse architectuur met een geheel eigen uitstraling en aangenaam veel ruimte. De eerste beelden van de woningen zijn klaar. Zo krijg je alvast een indruk hoe mooi het wonen hier straks wordt. 

Mijn Eigen huis account

De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Nog geen Eigen huis account? Maak dan nu eerst je Mijn Eigen Huis account aan en laat je alvast je interesse blijken. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Wil jij een van de laatste 2 onder 1 kap woning in Assenrade? Like op de website alvast jouw favoriete woningtype. Klik op het hartje van jouw woningtype. Een account aan te maken is een must als je straks echt in Assenrade wilt wonen.

  Meer over Hattem
  Woningaanbod Het Slot