Hoera, de bouw van Assenrade fase 4 start binnenkort!

3 december '19

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Assenrade fase 4. De bouw gaat van start! Dit betekent dat je binnenkort een bezoek kunt brengen aan de notaris.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar snel langs te gaan, anders betaal je meer bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in onderstaande video graag uit wat dat inhoudt. In dit deel van deze videoserie nemen we je mee naar de notaris.

Wanneer start de bouw?

Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. Naar verwachting start de aannemer maart 2020 met de (bouw)werkzaamheden. Dat betekent niet dat tot die tijd niets gebeurt. Beverwijk en zonen B.V. start de voorbereidingen voor de bouw namelijk al op. De kopersbegeleider van de aannemer informeert de kopers verder tijdens de bouwperiode.

Ben jij een van de kopers en woon je voor de oplevering van jouw nieuwe woning (tijdelijk) ergens anders? Vergeet dan niet de adresgegevens in je account aan te passen.

Blijf op de hoogte Laatste nieuws
Ik heb een vraag Contact opnemen