Assenrade
Logo Logo

Assenrade fase 4 is nu in verkoop! Je kunt t/m donderdag 26 september 17.00 uur online je voorkeuren doorgeven. Op vrijdag 27 september wijzen we de woningen toe.

Lees verder

Heb je interesse in een woning in de laatste fase van Assenrade? Dan hebben we goed nieuws! De laatste 4 2 onder 1 kap woningen gaan in verkoop. Inschrijven kan t/m donderdag 26 september. Op vrijdag 27 september wijzen we de woningen toe.

Lees verder

In een nieuwbouwwoning woon je duurzaam. Goed geïsoleerd en met zonnepanelen om elektriciteit op te wekken! Wat betekent dit voor jouw nieuwbouwwoning? In deze animatievideo over zonnepanelen leggen we het uit.

Lees verder

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in Assenrade fase 4? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

Lees verder

Eerder hebben we al conceptversies gedeeld met je. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen in Assenrade fase 4 in Hattem, er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter... Want wij hebben achter de schermen hard verder gewerkt om de beelden nog gedetailleerder te maken. De beelden zijn nu helemaal gereed.

Lees verder

Het heeft even geduurd, maar we hebben goed nieuws over de allerlaatste fase in Assenrade. We hebben nieuws te melden over de start verkoop, we hebben nieuwe beelden om te laten zien, er zijn plattegronden uitgewerkt en... We noemen circa prijzen per bouwnummer!

Lees verder

Heel Hattem holt

Een deel van de Hattem Obstaclerun gaat over het terrein van 't Veen, doe jij al mee?

Lees verder

Zo net voor de feestdagen zijn alle woningen in De Waterkant opgeleverd. Kijk je mee. Dorps wonen aan de waterkant.

Lees verder

Het is alweer een aantal jaren geleden dat de website van Assenrade live ging. Na het succes van het plan is het binnenkort tijd voor een nieuwe wijk "Het Veen" en daar hoort een vernieuwde en uitgebreide website bij . Vol trots presenteren we het nieuwe design van Nieuwbouw Hattem!

Lees verder

De eerste woningen zijn opgeleverd in Waterkant in Assenrade! Het gaat om 20 huishoudens die gaan wonen in rij-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen in Hattem. Dorps wonen aan de Waterkant.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.