Assenrade
Logo Logo

Heel Hattem holt

Een deel van de Hattem Obstaclerun gaat over het terrein van 't Veen, doe jij al mee?

Lees verder

Zo net voor de feestdagen zijn alle woningen in De Waterkant opgeleverd. Kijk je mee. Dorps wonen aan de waterkant.

Lees verder

Het is alweer een aantal jaren geleden dat de website van Assenrade live ging. Na het succes van het plan is het binnenkort tijd voor een nieuwe wijk "Het Veen" en daar hoort een vernieuwde en uitgebreide website bij . Vol trots presenteren we het nieuwe design van Nieuwbouw Hattem!

Lees verder

De eerste woningen zijn opgeleverd in Waterkant in Assenrade! Het gaat om 20 huishoudens die gaan wonen in rij-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen in Hattem. Dorps wonen aan de Waterkant.

Lees verder

Het succes van Assenrade krijgt een vervolg van 4 nieuwe huizen. We zijn nu druk bezig om alles gereed te maken om in het 3e kwartaal in verkoop te gaan met de laatste fase | Fase 4.

Lees verder

Donderdag 11 januari is gestart met de bouw van project Waterkant in Assenrade te Hattem.

Lees verder

Donderdagavond 30 maart vierden wij de start verkoop van de 20 woningen in Assenrade Waterkant.

Lees verder

Wil jij wonen in Assenrade Waterkant? Kom dan naar de start verkoop op donderdag 30 maart

Lees verder

De gevel van een woning is van buitenaf zichtbaar. Bekijk de gevelbeelden van de 32 woningen die binnenkort in verkoop gaan.

Lees verder

De start verkoop van Assenrade fase 2C (Waterkant) komt steeds dichterbij. Om de nieuwbouwkoopwoningen en woningbouwkavels zo eerlijk mogelijk te verdelen heeft gemeente Hattem een bepaalde toewijzingsprocedure.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.