Bereikbaarheid Assenrade

Assenrade ligt aan de noordkant van Hattem. Hier ontmoeten de Veluwe en de IJssel elkaar. Je voelt de uitgestrektheid van het weidelandschap naast de deur. En toch ben je in nog geen 5 minuten lopen in het centrum van het vestingstadje. Een nieuwe brug zorgt voor een betere bereikbaarheid van Zwolle per fiets. Zonder moeite van groen naar stad.

De auto brengt je verder

Assenrade ligt op zo’n 10 minuten rijden van het centrum van Zwolle. Vanuit de groene parkeerhoven in de wijk rijd je door het Hattemse centrum richting de A50 en de A28. Of kies voor de rustige binnendoorroute over de Geldersedijk. Geniet van het uitzicht als je de IJssel oversteekt en je nog even het plaatsje Katerveer aandoet.

Net als de bus en de fiets

Op de Geldersedijk, aan de oostkant van de wijk, stoppen de bussen in de richting van Zwolle. Lijn 100 en lijn 203 laten je de prachtige omgeving zien en brengen je binnen 20 minuten in het centrum of op het station van de levendige Hanzestad. Ook op de fiets ben je via de nieuwe brugverbinding binnen dezelfde tijd op station Zwolle.

Meer informatie? Contact
Alles om de hoek Voorzieningen