Assenrade
Logo Logo

Verkoop gestart

Het is zover: Assenrade Waterkant is in verkoop! Donderdagavond 30 maart vierden wij de start verkoop van de 20 nieuwbouwwoningen. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor de gezelligheid! Kon jij er helaas niet bij zijn? Geen probleem! Alle informatie, die is uitgedeeld, is onderaan deze pagina te vinden. Inschrijven kan tot 14 april 12:00 uur!

Tip: Wil jij weten hoe jouw favoriete bouwnummer er echt uitziet? Bekijk dan onderaan deze pagina de verkooptekeningen.

Een nieuw huis kopen. Hoe werkt dat eigenlijk?

Elke nieuwe woning begint met een droom. Om jouw droom te realiseren doorloop je het volgende proces.

 • Stap 1

  Aanmeldingsformulier downloaden en invullen

  Download het aanmeldingsformulier en vul je persoonlijke gegevens in. Deze gegevens gebruiken we bij het toewijzen van de woningen.

 • Stap 2

  Geef vervolgens je voorkeuren aan

  Je kan maximaal 5 voorkeuren aangeven van de woningen waar je interesse naar uitgaat. Formulier volledig ingevuld? Stuur het naar één van de makelaar voor vrijdag 14 april 12:00 uur.

 • Stap 3

  Wacht tot slot de toewijzing af

  Na de sluitingsdatum vindt er een notariële loting plaats. Iedereen die zich inschrijft wordt binnen 7 werkdagen na sluitingsdatum (14 april) geïnformeerd over de uitkomst van de loting. Vervolgens wordt aangevangen met de verkoopgesprekken.

Inschrijfproces

Om in aanmerking te komen voor de woningen van jouw voorkeur vul je het aanmeldingsformulier in en zorg je ervoor dat deze uiterlijk vrijdag 14 april om 12:00 uur ontvangen is door één van de makelaars. Na de sluitingsdatum wordt er notarieel geloot.

De gelukkigen waarvoor een woning is gereserveerd, worden uitgenodigd voor een verkoopgesprek. Tijdens dit gesprek zal er dieper ingegaan worden op het plan, de woning in kwestie en alles wat er bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt kijken. Diegenen waarvoor geen woning beschikbaar is gesteld, staan genoteerd als reservekandidaat en worden benaderd zodra er alsnog een woning voor hen beschikbaar komt.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.